Syria, Iran discuss exchanging expertise in administrative development

Meeting the administrators of the Anti-Corruption Center in Iran on Tuesday, Minister of Administrative Development, Dr. Salam Safaf was briefed on the center’s work mechanisms and how to make joint use of the center’s programs

 During the meeting, Minister Safaf presented some similar ideas that the ministry has devised in this field

The two sides agreed to continue exchanging ideas and experiences within the context of the joint cooperation agreement that was signed on Monday

During a joint meeting held by Minister Safaf with the administration of the Institute of Iranian Scientific Technologies, she was also briefed on a number of pavilions specialized in the fields of youth employment, virtual companies, investment in human energies, pioneering experience and how to transfer the institute’s experiences and expertise to Syria were reviewed

Specialized workshops were also held, during which they learned how to take advantage of modern software and technologies in administrative work

قد يعجبك ايضا
آخر الأخبار
من سيحكم فرنسا؟.. أقصى اليمين الأوفر حظاً.. وماكرون يؤكد أنه الرئيس حتى 2027 العنب الأحمر فاكهة لذيذة تقدم مجموعة كاملة من الفوائد الصحية المذهلة الجميع لا يريد حرباً موسعة.. إذاً لماذا ستقع ولماذا أميركا والغرب يوفران ذرائع استباقية لاندلاعها؟.. ودعوات لتحقيق تسويات قبل فوات الأوان والتحريض على المقاومة هدفه إلصاق تهمة الحرب بها «الخارجية الصينية» تدين الهجوم الإرهابي على ضباط الشرطة والمدنيين في داغستان روسيا سترد بالمثل على قرار تحويل أصولها المجمدة لدى الغرب لدعم كييف تحديا متعدد الأوجه.. ارتفاع الحرارة يتسبب في خسائر اقتصادية فادحة وتراجع الإنتاجية ارتفاع أسعار الدخان العربي «الفرط» ليصل إلى 600 ألف ليرة للكيلو في طرطوس.. والسعر يحدده الفلاح ويقبله المدخن لضمان الجودة والنوعية ألف ليرة سعر كيلو البندورة المحمية في أسواق هال طرطوس من الحيوية إلى السكون معاهد الثقافة الشعبية.. طريقة تطبيق القرار الجديد في الظروف السائدة وغياب الاهتمام أديا إلى تراجع كبير بدور المعاهد الخضار الورقية الأكثر فائدة لجسم الانسان لاحتوائها على نسبة عالية من الألياف الغذائية